Ons doel

Het doel van Reverde is een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de uitvaartbranche en daarmee beter voor onze planeet te zorgen. Dit doen wij met de volgende 5 waarden als belangrijkste uitgangspunt:

01

Goed voor het milieu

Doordat de stukken meerdere keren gebruikt wordt is dit minder belastend voor het milieu. Bij het kweken en transporteren van echte bloemen komt een grote hoeveelheid CO2 vrij.

02

Steun een goed doel

U beslist zelf welk goed doel u wilt steunen. Wij zorgen er vervolgens dat einde van elk jaar 10% van de huuropbrengsten naar goede doelen gaan. Zo zijn we niet alleen duurzaam, maar dragen ook bij aan ontwikkeling en verbetering.

03

Snelle levering

Uw samengestelde rouwstuk wordt snel voor u klaargemaakt en is altijd voorradig. Vervolgens brengen wij deze op het door u wenselijke tijdstip langs. Dit kan thuis, in het uitvaartcentrum of direct op de locatie van de plechtigheid

04

Voor elk budget geschikt

Wij willen de drempel laag houden. Daarom kan het kiezen voor zijden bloemen ook een erg gunstige oplossing zijn als het budget gelimiteerd is. U bepaalt wat u uitgeeft.

05

Hoge kwaliteit

Deze bloemen zijn nauwelijks van het echt te onderscheiden en verwelken nooit!

Wij hebben een select aantal toeleveranciers waar wij onze zijden bloemen inkopen. Dit zijn de beste kwaliteit zijden bloemen die momenteel op de markt zijn.

01

VERHUUR

Zijden rouwstukken

Huren is het nieuwe bezitten'. Binnen veel branches heeft deze verschuiving al plaats gevonden, zo ook de uitvaartbranche. Duurzaam én betaalbaar!

-

Aan de slag

Wil je gebruik maken van onze diensten? Kijk binnen ons bestaande aanbod door hieronder op de button te klikken. Niet gevonden wat je zoekt? We helpen je graag!

02

VERKOOP

Voor de lange termijn

Wil je duurzaam bezig zijn of simpelweg langer genieten van het rouwboeket? U kunt de bloemstukken ook aanschaffen!

Testimonials

Login

Lost your password?