Over ons

Bij Reverde ben je aan het juiste adres voor de mooiste zijde bloemstukken. Je kiest in de online catalogus het bloemstuk dat jou het meest aanspreekt. Niet het gewenste bloemstuk kunnen vinden? Wij maken graag een op maat gemaakt zijde bloemstuk. Vervolgens personaliseer je het stuk met linten en wordt het bloemstuk in overleg met de uitvaartondernemer op het juiste moment bezorgd. Na de plechtigheid zorgen wij er voor dat het stuk weer opgehaald wordt zonder dat jij hier omkijken naar hebt. Vervolgens wordt het bloemstuk bij ons nauwkeurig gecontroleerd, gereinigd en weer klaar gemaakt voor een volgende inzet.

Huren is niet de enige mogelijkheid. Je kunt er ook voor kiezen het stuk aan te schaffen. Zo kies je een milieubewuste oplossing die een stuk langer mooi blijft dan een bloemstuk van echte bloemen. Zijde bloemstukken blijven op een graf maanden goed.

  • Door voor Reverde te kiezen steun je een goed doel naar keuze. Minimaal 10% van de opbrengst wordt overgemaakt naar goede doelen.
  • Wij zijn actief in de regio Kennemerland en hebben de ambitie om snel tot een landelijk dekkend concept door te groeien.

Heeft u bijzondere vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op via de contactpagina of u kunt ons direct bellen op: 06 – 24 71 42 15.

_DSC8798

Wist je dat...

  • Echte bloemen veelal per vliegtuig geïmporteerd worden vanuit Afrika? (en gek genoeg vervolgens via Nederland weer geëxporteerd worden?)
  • Het watergebruik voor de sierteelt voor grote problemen zorgt in Afrika?
  • De bloemen onder slechte arbeidsomstandigheden worden gesneden door veelal Afrikaanse vrouwen?
  • Er gemiddeld in Nederland 8 keer meer bestrijdingsmiddelen worden gebruikt bij het telen van bloemen dan bij groenten?
  • De milieubelasting van één bos bloemen maar liefst rond de 26 kg CO2eq is?
  • Dat dit voor 100g kippen- of varkensvlees slechts 0,7 KG CO2eq is?

Mooie bloemen, voor een vriendelijk budget!

Deze bloemen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en verwelken nooit!

Login

Lost your password?